Të nderuar qytetarë

Ju njoftojmë se kompleksi banesorë në Lagjen Mati 1 është në ndërtim e sipër dhe i pajisur me të gjitha lejet urbanistike dhe ndërtimore. Së fundmi në media është paraqitur një skenë...

Kliko këtu për njoftimin e plotë dhe Lejet e Ndertimit


Click on the slide!

Ofertë Speciale

Vlen për katin 9 për këto banesa: 34.70 m2, 39.50 m2, 43.30 m2, 58.54 m2 , 58.63 m2, 72.85 m2…

More...
Click on the slide!

Hapësirë e gjelbër sipas standardeve

Koeficienti i shfrytëzueshmerisë së tokës është: 66% hapsirë e gjelbër, park, lodra për fëmijë, shetitore, parkingje; ndërsa 34% ndërtim

More...
Click on the slide!

Banesa me Leje Ndërtimi

Të gjitha ndërtesat kanë leje ndërtimi të lëshuara nga Komuna e Prishtinës

More...
Click on the slide!

Disa nga Veçoritë e Banesave

Disa nga veçoritë e banesave të Pozhegu Brothers. Kliko për t'i parë të gjitha

More...
Click on the slide!

Parking i Mjaftueshëm

Parking nëntokësor dhe i jashtëm, i mjaftueshëm për të gjithë banorët.

More...
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
POZHEGU BROTHERS NE TE GJITHA KOMPLEKSET BANESORE PERDOR PRODUKTE TE KETYRE PRODHUESVE