TIPI I – 106.24

TIPI E – 106.24 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka prespektivë perfekte nga kati i pestë me orientim JugLindje. E Përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 106.24

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.16m²

Kuzhina - 9.94m²

Koridori - 8.31m²

Banjo 1 -  3.95m²

Banjo 2 -  3.82m²

Dhoma e fjetjes - 12.20m²

Dhoma e fjetjes - 12.00m²

Dhoma e fjetjes - 12.78m²

Ballkoni - 3.54m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 92,428 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 18,485

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 802

15 vite kësti mujore: 604

20 vite kësti mujore: 508

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)