TIPI A – 91.07

TIPI A –91.07 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 91.07m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrrimi Ditor & Kuzhina - 34.52m²

Koridori - 7.78m²

Banjo - 4.54m²

Tualeti - 1.88m²

Dhoma e fjetjes - 13.39m²

Dhoma e fjetjes - 11.68m²

Ballkoni - 3.85m²

 


Çmimi:

Për metër katror: Nga 950 në 899 / m²

Total: 81,871 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,374 €

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 717

15 vite - kësti mujor: 542

20 vite - kësti mujor: 457

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)