TIPI 117.38

TIPI A1 – 117.38 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje & Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1WC, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 117.38m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 32.18m²

Banjo  - 4.46m²
Banjo 2 - 3.7m²

WC -  1.79m²

Dhoma e fjetjes - 11.05m²

Dhoma e fjetjes - 10.86m²
Dhoma e fjetjes - 14.33m²

Ballkoni - 5.12m²
Koridori - 13.19m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 105,552 € + fito garazh dhe depo FALAS

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 10,552

Ndërsa 20% apo 21,104 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 879 € /muaji

pjesa e mbetur (70% e shumës) do të paguhet me financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 805 euro

15 vite kesti mujore : 607 euro

20 vite kesti mujore : 512 euro

Metoda 2
Nga 1100 / m² në 950 € / m² (fito Garazh + Depo FALAS)
Mundësohet të paguhet me marrëveshje direkte me kompanin, me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 3
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.
 

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)