TIPI 78.94

TIPI A1 – 78.94 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.94m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 27.05m²

Banjo  - 4.02m²

Dhoma e fjetjes - 10.47m²
Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Ballkoni - 2.96m²
Tualeti- 1.94m²

 

Çmimi:

Metoda 1
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 2

Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 70,967 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 7,096
Ndërsa 20% apo 14,193 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 591 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 541 euro

15 vite kesti mujore : 408 euro

20 vite kesti mujore : 344 euro

Metoda 3
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)