TIPI 97.47

TIPI B6 – 97.47 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.47m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 32.79m²

Banjo  - 6m²
Tualeti  - 2.76m²
Koridori  - 8.18m²

Dhoma e fjetjes - 15.60m²
Dhoma e fjetjes - 12.83
Ballkoni - 5.05m²

 

Çmimi:

Metoda 1
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 2
Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 87,625 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 8,762
Ndërsa 20% apo 17,525 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 730 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 668 euro

15 vite kesti mujore : 504 euro

20 vite kesti mujore : 425 euro

Metoda 3

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

 

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)