TIPI 87.35

TIPI B6 – 87.35 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.35m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28.06m²

Banjo  - 4.57m²

Dhoma e fjetjes - 11.82m²
Dhoma e fjetjes - 13.95m²

Ballkoni - 4.12m²
Tualeti - 1.74m²
Koridori - 9.28m²

 

Çmimi:

Metoda 1
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 2

Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 78,262 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 7,826
Ndërsa 20% apo 15,705 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me k
ëste për 24 muaj nga 654 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 599 euro

15 vite kesti mujore : 452 euro

20 vite kesti mujore : 381 euro

Metoda 3
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)