TIPI 113.66

PentHouse – 113.66 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi PentHouse janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Lindje & Veri-Lindje. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 37.57m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 16.10m²
Dhoma e fjetjes - 10.64m²
Dhoma e fjetjes - 12.84m²

Ballkoni - 4.11m²
Tualeti  - 1.72m²
Koridori  - 10.30m²

 

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 1200 € / m²

Total: 136,392 € + fito 2 garazha dhe 2 depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 13,639
Ndërsa 20% apo 27,278 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me k
ëste për 24 muaj nga 1,136 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 1,040 euro

15 vite kesti mujore : 785 euro

20 vite kesti mujore : 662 euro

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)