TIPI B42 – 105.80

TIPI B42 – 105.80 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Lindjes & JugPerendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 105.80m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.70m²

Koridori - 14.30m²

Banjo  - 3.40m²

Depo -  1.90m²

Tualeti - 2.90m²

Dhoma e fjetjes - 13.70m²

Dhoma e fjetjes - 11.50m²

Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Ballkoni - 4.20m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 1100 € / m²

Total: 116,380 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 23,276

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

 

10 vite kësti mujore : 1,010

15 vite kësti mujore : 760

20 vite kësti mujore : 640

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)