Mirë se erdhët

Për ne

“Pozhegu Brothers” merret me zhvillimin dhe krijimin e patundshmërisë së re rezidenciale dhe komerciale. Pronarët e kësaj kompanie (Qemajl Pozhegu dhe Shefqet Pozhegu) kanë shkollim të lartë dhe mirren me aplikimin e standarteve të ndërtimtarisë bashkëkohore moderne. Orientimi i kompanisë është në krijimin e banesave të sigurta ekologjike

0

Banesa

0

Lokale

0

Objekte

0

Vite

Kualitet

Materiale që mbrojnë banorin kundër zhurmës me mure të dyfishta në mes fqinjëve si dhe dyer me sistem sigurie kundër vjedhjes. Inxhinierët tanë aplikojin penda siezmike, traje të lëshuara që mbrojnë objektet tona banesore në rast të termeteve të MSK apo Magnitudes M=7.5 sipas shkallës se Gutenbergut dhe Rihterit (referuar nga ing. Fatos Tahiri).

Efiçiencë

“Pozhegu Brothers1” në 10 objektet e bllokut urbanistik ndërtimore të C11 aplikon materiale izoluese si p.sh leshi mineral, fasade me tulla të kuqe, dritare termopan të mbushura me Argon, me profile të dritareve me ura termike dhe dingtunge që kursen kunsumatorin në shpenzim të energjisë për nxemjen e banesës deri në 40 %.

Referencat

Unë Fisnik Bublaku si blerës i banesës në objektin e Lugina e Perëndimit në Emshir jamë i kënaqur me kualitetin e ndërtimit. Shërbimet e kompanis ndaj klientit kanë qenë mjaft të knaqshme.

Kompania ka qenë precize në kryerjen e punës dhe shërbimeve. Kompania është përmbajtur afatit të ndërtimit.

Fisnik Bublaku

Unë jam Arben Fejzullahu dhe kam bleë banesën në lagjen Kalabria. Jam i knaqur me cilësin e ndërtimit dhe afatet kohore të parapara për ndërtim.

Arben Fejzullahu

Unë Dema Dili blerës i banesës nga kompania Pozhegu, vendosa për ta blerë banesën për arsyje se besoj në sinqeritet. Unë për vetën time jam mjafët i knaqur me të gjitha. Ju prifët e mbara kompanis Pozhegu.

 

Dema Dili

- Kualiteti i ndërtimit është jashtëzakonisht i mirë nuk janë paraqitur kurrfar problemesh. Mirëmbajtja është në nivelin e duhur, nuk kemi probleme sa i përket funksionimit të akcesoreve në objekt. Termoizolimi është jashtëzakonisht i mirë, gjatë dimrit nuk është ftoftë, kurse veres nuk bëhet shumë vapë, zëri nuk  ndëgjohet nga jashtë. Izolimi akustik është në rregull, nuk dëgjohen zëra nga banesat tjera.

Fitim Sadiku

Jam i kënaqur maksimalishtë me kualitetin e ndërtimit, korrektësin e kompanis si dhe kujdesin në objekte. Po ashtu mirëmbajtja është në nivel të duhur dhe pastërtia është mjaftë e mirë. Si banorë në njëren nga objektet e Pozhegu Brothers, jam i lumtur dhe i kënaqur që jam në njëren prej banesave. Po ashtu edhe termoizolimi dhe izolimi akustik janë në nivelin e duhur.

Lulzim Ahmeti

Unë si banues nëkompleksin Pozhegu Brothers jam shumë i kënaqur me kushtet dhe korreksin që tregojnë kompania në fjalë. Sa i përket kualitetit jam shumë i knaqur me kualitetin e punëve si mbrenda banesës ashtu edhe jashtë, gjithashtu sa i përket mirëmbajtjes është në nivel. Unë ju rekomandoj të gjithë atyre që dojnë të blejnë banes nuk do të zhgënjehen me kushtet që i ofron Pozhegu.

Artan Jaha

Te nderuar,
Standarde bashkohore te ndertimit, cilesi, korrektesi ne permbushjen e kushteve te kontrates, hapesire te mjaftueshme per kerkesat te cilat I pergjigjen nevojave te banimit modern,24 ore uje.
Gatishmeria e “Pozhegu Brothers” qe ne cdo kohe jane ne sherbimin tuaj, me kenaqesi do te ju preferoj dhe rekomandoj per te gjithe klientet e ardhshem te juaj.
Dr.sci.Linda Grapci – Kotori, Prof.asc. Universiteti i Prishtines/FSHMN

Blloku E – Objekti 1- MAT – Prishtine

Dr. Burim Kotori

Pozhegu Brothers konsideroj se eshte nje kompani ndertuese serioze dhe mjaft e perkushtuar dhe kete e ka deshmuar ndaj klienteve e sidomos edhe ndaj meje pasiqe qe une kam bler nje banes e cila gjendet ne Lagjen Mati I. Personalisht jam shum i kenaqur jo vetem me ndertimin dhe me kushtet te cilat i ofron Kompania Pozhegu Brothers por edhe me ofrimin e kushteve shum te mira dhe respektin qe kjo kompani ka ndaj klienteve.

Banesa eshte konform standardeve Evropiane, me te gjitha sherbimet dhe ofron nje siguri te lart pasiqe qe ka te gjitha elementet qe e deshmojn kete gje.

Une personalisht ju preferoj qe te gjithe te cilet jan te interesuar te ofrohen tek kjo kompani dhe ju siguroj se zgjedhja e tyre me te vertet do te jet e mir, e drejt dhe reale.
Falenderoj Kompanine Pozhegu Brother dhe stafin e saj per te gjitha sherbimet dhe konsultat e poashtu lojalitetin e treguar ndaj meje dhe shpresoj qe edhe ne te ardhmen do jem pjes ne cfardo menyre e kesaj Kompanie.
Me shume respekt

Flamur Visoka