TIPI 129.89

TIPI C05 – 129.89 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnëparkingjet e objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 1 banjo, 1WC, utiliti dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 129.89m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 190,846 177,857

Banesa: 129.89m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 144.36m²

Çmimi mesatar 1,232.03 € /m² X 144.36 = 177,857€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,724 euro

15 vite kesti mujore : 1,251 euro

Metoda 2

Çmimi total: 190,846
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 57,253 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 133,593€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 17,785

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,597 euro

15 vite kesti mujore : 1,160 euro

20 vite kesti mujore : 944 euro

25 vite kesti mujore : 818 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 71,142

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,950 euro

10 vite kesti mujore : 953 euro

15 vite kesti mujore : 773 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)