TIPI Z – 124.12

TIPI B – 124.12 - Kati i tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, 1 depo kuzhinën e ndarër nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 124.12m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi ditor & Kuzhina - 32.63m²

Koridori - 16.99m²

Banjo 1 -  3.99m²

Banjo 2 -  4.01m²

WC - 4.00m²

Depo - 2.07m²

Dhoma e fjetjes - 14.67m²

Dhoma e fjetjes - 12.86m²

Dhoma e fjetjes - 13.70m²

Ballkoni - 3.38m²

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 136,000 131,620 €

Banesa: 124.12m² + Garazha (19.74m² ) + Depo ( 5.72m² ) = 149.58m²

Çmimi mesatar 879.93 € /m² X 149.58 = 131,620€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,263 euro

15 vite kesti mujore : 917 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,324

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,050 euro

15 vite kesti mujore : 762 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,324

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,116 euro

15 vite kesti mujore : 832 euro

20 vite kesti mujore : 694 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,486

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,781 euro

7 vite kesti mujore : 1,345 euro

10 vite kesti mujore : 1,022 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)