TIPI 113.38

TIPI E – 113.38 - DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.38m².


 

Sipërfaqja e banesës është:

 - Kati i gjashtë

Dhoma e ditës & Kuzhina - 31.03m²

Banjo 1 -  3.94m²

Dhoma e fjetjes - 10.86m²

Dhoma e fjetjes - 11.14m²

Ballkoni - 3.93m²
Koridori - 10.87m²

- Kati i shtatë
Banjo 2 - 2.71m²

Dhoma e fjetjes - 19.37m²
Tarasa - 45.06m² Falas

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1100 1050 € / m²

Total: 119,049 + fito garazh dhe depo si dhe Tarasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 23,809

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 1,033

15 vite kësti mujore: 778

20 vite kësti mujore: 655

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)