TIPI - 81.80

TIPI G1 – 81.80 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, dy dhoma gjumi dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.80m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 27.24m²
Dhoma e gjumit  - 13.39m²
Dhoma e gjumit  - 9.17m²

Banjo  - 4.35m²
WC  - 2m²

Ballkoni - 3.37m²
Koridori - 9.03m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 93,976 86,800 €

Banesa: 81.80m² + 2 Garazha (22.76m² ) + 2 Depo ( 6m² ) = 110.56m²

Çmimi mesatar 785.09 € /m² X 110.56 = 86,800

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 816 euro

15 vite kesti mujore : 592 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,360

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 692 euro

15 vite kesti mujore : 502 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,360

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 719 euro

15 vite kesti mujore : 531 euro

20 vite kesti mujore : 439 euro

Metoda 4

Ofertë e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,040

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,160 euro

7 vite kesti mujore : 873 euro

10 vite kesti mujore : 659 euro

*Oferta vlen deri më 1 Nëntor 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)