TIPI 73.39

TIPI G1 – 73.39 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 73.39m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.89m²

Banjo 1 - 3.93m²

Dhoma e fjetjes - 10.96m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 3.28m²
Koridori - 7.37m²
WC - 1.67m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 77,220 73,551 €

Banesa: 73.39m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 87.77m²

Çmimi mesatar 837.99 € /m² X 87.77 = 73,551

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 683 euro

15 vite kesti mujore : 496 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,710

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 587 euro

15 vite kesti mujore : 421 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,710

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 607 euro

15 vite kesti mujore : 450 euro

20 vite kesti mujore : 372 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,065

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 983 euro

7 vite kesti mujore : 739 euro

10 vite kesti mujore : 558 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)