TIPI B – 61.75

TIPI B – 61.75 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.48m²

Koridori - 7.86m²

Banjo - 3.52m²

Tualeti - 1.44m²

Dhoma e fjetjes - 12.78m²

Ballkoni - 4.20m²

 

Çmimi:

Çmimi total: Nga 109,208 83,100 €

Banesa: 61.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 76.13m²

Çmimi mesatar 1,091.55 € /m² X 76.13 = 83,100€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 779 euro

15 vite kesti mujore : 565 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,620

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 663 euro

15 vite kesti mujore : 481 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,620

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 688 euro

15 vite kesti mujore : 508 euro

20 vite kesti mujore : 420 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 24,930

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,124 euro

7 vite kesti mujore : 849 euro

10 vite kesti mujore : 645 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)