TIPI 49.89

TIPI B6 – 49.89 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i Katërt me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 49.89m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 19.40m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 9.71m²

Ballkoni - 3.98m²
Koridori - 3.77m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 57,39052,401 €

Banesa: 49.89m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 64.27m²

Çmimi mesatar 815.32 € /m² X 64.27 = 52,401

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 472 euro

15 vite kesti mujore : 343 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,480

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 418 euro

15 vite kesti mujore : 303 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,480

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 434 euro

15 vite kesti mujore : 320 euro

20 vite kesti mujore : 265 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 15,720

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 700 euro

7 vite kesti mujore : 527 euro

10 vite kesti mujore : 398 euro

*Oferta vlen deri më 1 Tetor 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)