TIPI 113.16

TIPI U1 – 113.16- Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje & Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 34.08m²

Banjo  - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 13.12m²
Dhoma e fjetjes - 17.08m²
Dhoma e fjetjes - 11.76m²

Ballkoni - 4.13m²
Tualeti - 2.32m²
Koridori - 10.94m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 120,660 109,344 €

Banesa: 113.16m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 124.54m²

Çmimi mesatar 877.98 € /m² X 124.54 = 109,344

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,041 euro

15 vite kesti mujore : 755 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,868

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 872 euro

15 vite kesti mujore : 633 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,868

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 906 euro

15 vite kesti mujore : 669 euro

20 vite kesti mujore : 553 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 32,803

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,462 euro

7 vite kesti mujore : 1,099 euro

10 vite kesti mujore : 830 euro

*Oferta vlen deri më 1 Tetor 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)