TIPI 54.52

TIPI G1 – 54.52 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, një dhomë gjumi dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.52m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.48m²
Dhoma e gjumit  - 9.80m²

Banjo  - 4.28m²

Ballkoni - 2.05m²
Koridori - 3.72m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 82,680 74,424 €

Banesa: 54.52m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 68.9m²

Çmimi mesatar 1,080.17 € /m² X 68.9 = 74,424 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 692 euro

15 vite kesti mujore : 502 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,884

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 594 euro

15 vite kesti mujore : 431 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,884

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 617 euro

15 vite kesti mujore : 455 euro

20 vite kesti mujore : 376 euro

25 vite kesti mujore : 330 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,327

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,007 euro

7 vite kesti mujore : 761 euro

10 vite kesti mujore : 578 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)