TIPI 87.70

TIPI U1 – 87.70 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1Wc, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.00m²

Banjo  - 4.00m²
Wc  - 1.50m²

Dhoma e fjetjes - 13.19m²
Dhoma e fjetjes - 11.05m²

Ballkoni - 7.51m²
Koridori - 5.69m²
Depo 1 - 1.42m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 142,912 131,780 €

Banesa: 87.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.08m²

Çmimi mesatar 1,290.59 € /m² X 102.08 = 131,780

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,264 euro

15 vite kesti mujore : 918 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,356

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,051 euro

15 vite kesti mujore : 763 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,356

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,144 euro

15 vite kesti mujore : 861 euro

20 vite kesti mujore : 725 euro

25 vite kesti mujore : 647 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,534

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,786 euro

7 vite kesti mujore : 1,347 euro

10 vite kesti mujore : 1,024 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)