TIPI 78.70

TIPI D6 – 78.70 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1Wc, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.45m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.00m²
Dhoma e fjetjes - 10.46m²

Ballkoni - 4.00m²
WC - 1.50m²
Depo 1 - 1.50m²
Koridori - 7.40m²
Garazha - 11.38m²

Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,438 119,180 €

Banesa: 78.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.08m²

Çmimi mesatar 1,280.40 € /m² X 93.08 = 119,180€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,139 euro

15 vite kesti mujore : 826 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,918

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,137 euro

15 vite kesti mujore : 847 euro

20 vite kesti mujore : 707 euro

25 vite kesti mujore : 626 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,672

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,349 euro

10 vite kesti mujore : 758 euro

15 vite kesti mujore : 565 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)