TIPI 84.56

TIPI D6 – 84.56 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1 Wc, 1 Depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.56m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.05m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 11.05m²
Dhoma e fjetjes - 13.19m²

Ballkoni - 4.00m²
WC - 1.50m²
Depo 1 - 1.50m²
Koridori - 5.70m²
Garazha - 11.38m²

Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,516 127,384 €

Banesa: 84.56m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.94m²

Çmimi mesatar 1,287.48 € /m² X 98.94 = 127,384€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,221 euro

15 vite kesti mujore : 886 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,738

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,143 euro

15 vite kesti mujore : 830 euro

20 vite kesti mujore : 676 euro

25 vite kesti mujore : 586 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,953

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,396 euro

10 vite kesti mujore : 762 euro

15 vite kesti mujore : 553 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)