TIPI 55.68

TIPI D2 – 55.68 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.68m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.01m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 9.52m²

Ballkoni - 2.84m²
Depo 1 - 1.00m²
Koridori - 4.02m²
Garazha - 11.38m²

Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 98,084 86,952 €

Banesa: 55.68m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 70.06m²

Çmimi mesatar 1,241.10 € /m² X 70.06 = 86,952€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 817 euro

15 vite kesti mujore : 593 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,695

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 780 euro

15 vite kesti mujore : 566 euro

20 vite kesti mujore : 461 euro

25 vite kesti mujore : 400 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,780

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 953 euro

10 vite kesti mujore : 520 euro

15 vite kesti mujore : 377 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)