TIPI 78.87

TIPI B27 – 78.87 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.87m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.32m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²
Dhoma e fjetjes - 10.43m²

Ballkoni - 4.11m²
WC - 1.50m²
Koridori - 7.40

Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,550 119,418 €

Banesa: 78.87m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.25m²

Çmimi mesatar 1,280.62 € /m² X 93.25 = 119,418€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,141 euro

15 vite kesti mujore : 828 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,883

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 953 euro

15 vite kesti mujore : 691 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,883

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,036 euro

15 vite kesti mujore : 780 euro

20 vite kesti mujore : 657 euro

25 vite kesti mujore : 586 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,825

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,616 euro

7 vite kesti mujore : 1,221 euro

10 vite kesti mujore : 928 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)