TIPI 34.85

TIPI I4 – 34.85 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 34.85m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 22.90m²

Banjo  - 3.58m²

Ballkoni - 4.2.84m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 68,922 57,790 €

Banesa: 34.85m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 49.23m²

Çmimi mesatar 1,173.87 € /m² X 49.23 = 57,790€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 526 euro

15 vite kesti mujore : 382 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 11,558

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 461 euro

15 vite kesti mujore : 334 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 11,558

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 501 euro

15 vite kesti mujore : 377 euro

20 vite kesti mujore : 318 euro

25 vite kesti mujore : 283 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 17,337

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 782 euro

7 vite kesti mujore : 590 euro

10 vite kesti mujore : 449 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)