TIPI 78.80

TIPI G3 – 78.80 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1 WC, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.80m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.28m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 13.07m²
Dhoma e fjetjes - 10.46m²

Ballkoni - 4.09m²
WC - 1.36m²
Koridori - 7.39m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,424 119,320 €

Banesa: 78.80m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.18m²

Çmimi mesatar 1,280.53 € /m² X 93.18 = 119,320€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,140 euro

15 vite kesti mujore : 827 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,858

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 952 euro

15 vite kesti mujore : 691 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,858

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,035 euro

15 vite kesti mujore : 779 euro

20 vite kesti mujore : 655 euro

25 vite kesti mujore : 586 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,787

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,614 euro

7 vite kesti mujore : 1,219 euro

10 vite kesti mujore : 927 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)