TIPI 137.15

TIPI I4 – 137.15 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Veri - Perendim. E përbërë nga 4 dhoma gjumi njëra prej të ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 2 depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin si dhe ka qasje në teras, kjo banesë formon gjithsej 137.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 41.04m²

Banjo 1 - 5.65m²

Dhoma e fjetjes - 13.65m²
Dhoma e fjetjes - 10.56m²

Dhoma e fjetjes - 10.02m²
Dhoma e fjetjes - 11.44m²
Banjo 2 - 3.79m²

Ballkoni - 4.51m²
Depo - 1.34m²
Koridori - 13.65m²
Terasa - 26.53m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 249,284 234,622 €

Banesa: 137.15m² + Terasa ( 26.53m² ) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 178.06m²

Çmimi mesatar 1,317.65 € /m² X 178.06 = 234,622€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,291 euro

15 vite kesti mujore : 1,663 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 46,924

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,872 euro

15 vite kesti mujore : 1,359 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 46,924

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 2,037 euro

15 vite kesti mujore : 1,533 euro

20 vite kesti mujore : 1,291 euro

25 vite kesti mujore : 1,152 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 70,386

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 3,175 euro

7 vite kesti mujore : 2,399 euro

10 vite kesti mujore : 1,823 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)