TIPI 148.46

TIPI G3 – 148.46 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 4 dhoma gjumi njëra prej së ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 2depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin po ashtu ka qasje në teras, kjo banesë formon gjithsej 148.46m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 38.82m²

Banjo  - 5.06m²

Dhoma e fjetjes - 11.28m²
Dhoma e fjetjes - 11.45m²

Dhoma e fjetjes - 13.13m²
Dhoma e fjetjes - 18.59m²

Banjo 2 - 3.74m²

Ballkoni - 4.54m²
Depo - 1.34m²
Koridori - 17.73m²
Terasa - 23.39m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 260,722 249,232 €

Banesa: 148.46m² + Terasa ( 23.39m² ) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 186.23m²

Çmimi mesatar 1,338.30 € /m² X 186.23 = 249,232€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,436 euro

15 vite kesti mujore : 1,768 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 49,846

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,989 euro

15 vite kesti mujore : 1,444 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 49,846

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 2,163 euro

15 vite kesti mujore : 1,629 euro

20 vite kesti mujore : 1,371 euro

25 vite kesti mujore : 1,224 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 74,769

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 3,372 euro

7 vite kesti mujore : 2,548 euro

10 vite kesti mujore : 1,936 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)