TIPI 100.87

TIPI G3 – 100.87 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Veri - Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi njera prej të ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 1 depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin dhe qasje në terasë, kjo banesë formon gjithsej 100.87m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 37.18m²

Banjo  - 4.37m²

Dhoma e fjetjes - 16.11m²
Dhoma e fjetjes - 11.11m²

Ballkoni - 4.04m²
Banjo 2 - 3.39m²
Koridori - 9.41m²
Terasa - 37.65m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 161,350 150,218 €

Banesa: 100.87m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 115.25m²

Çmimi mesatar 1,303.40 € /m² X 115.25 = 150,218€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,448 euro

15 vite kesti mujore : 1,051 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,021

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,348 euro

15 vite kesti mujore : 979 euro

20 vite kesti mujore : 797 euro

25 vite kesti mujore : 691 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,087

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,647 euro

10 vite kesti mujore : 899 euro

15 vite kesti mujore : 652 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)