TIPI 123.94

TIPI B54 – 123.94 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkigjeve të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi njera prej të ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 1 depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin dhe qasje në terasë, kjo banesë formon gjithsej 123.94m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 38.40m²

Banjo  - 4.31m²

Dhoma e fjetjes - 11.71m²
Dhoma e fjetjes - 11.31m²
Dhoma e fjetjes - 16.12m²

Ballkoni - 4.49m²
Banjo 2 - 3.39m²
Koridori - 12.43m²
WC - 1.62m
²
Utiliti - 4.49m²
Terasa - 23.96m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 227,192 212,880 €

Banesa: 123.94m² + Terasa ( 23.96m² ) Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 162.28m²

Çmimi mesatar 1,311.80 € /m² X 162.28 = 212,880€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,074 euro

15 vite kesti mujore : 1,505 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 21,288

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,911 euro

15 vite kesti mujore : 1,387 euro

20 vite kesti mujore : 1,129 euro

25 vite kesti mujore : 979 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 85,152

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 2,334 euro

10 vite kesti mujore : 1,274 euro

15 vite kesti mujore : 925 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)