TIPI 102.27

TIPI B57 – 102.27 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rruges kryesore prej te ciles e ndan nje shirit i gjate gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nentë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi njera prej te ciles ka te inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 1 WC, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 102.27m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.46m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 10.47m²
Dhoma e fjetjes - 13.36m²

Dhoma e fjetjes - 14.29m²

Banjo 2 - 3.27m²

Ballkoni - 7.51m²
Koridori - 7.86m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 163,310 152,178 €

Banesa: 102.27m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 116.65m²

Çmimi mesatar 1,304.56 € /m² X 116.65 = 152,178

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,113 euro

15 vite kesti mujore : 1,534 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,217

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,452 euro

15 vite kesti mujore : 1,082 euro

20 vite kesti mujore : 903 euro

25 vite kesti mujore : 799 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,871

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,722 euro

10 vite kesti mujore : 968 euro

15 vite kesti mujore : 721 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)