TIPI 78.75

TIPI B59 – 78.75 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkigjeve të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma, 1 banjo,1 WC, 1 depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 78.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.45m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.01m²
Dhoma e fjetjes - 10.46m²

Ballkoni - 4.07m²
Koridori - 7.41m²
WC - 1.27m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,382 119,250

Banesa: 78.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.13m²

Çmimi mesatar 1,280.46 € /m² X 93.13 = 119,250€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,139 euro

15 vite kesti mujore : 827 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,925

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmesNLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,070 euro

15 vite kesti mujore : 777 euro

20 vite kesti mujore : 632 euro

25 vite kesti mujore : 548 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,700

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,307 euro

10 vite kesti mujore : 713 euro

15 vite kesti mujore : 518 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)