TIPI 38.66

TIPI B6 – 38.66 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhes me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 38.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.98m²

Banjo  - 4.04m²

Dhoma e fjetjes - 6.05m²

Koridori - 4.06m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 74,256 63,124 €

Banesa: 38.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 53.04m²

Çmimi mesatar 1,190.12 € /m² X 53.04 = 63,124€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 579 euro

15 vite kesti mujore : 420 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 12,624

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 503 euro

15 vite kesti mujore : 365 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 12,624

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 548 euro

15 vite kesti mujore : 412 euro

20 vite kesti mujore : 347 euro

25 vite kesti mujore : 310 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 18,937

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 854 euro

7 vite kesti mujore : 645 euro

10 vite kesti mujore : 490 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)