TIPI 54.39

TIPI B4– 54.39 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rruges kryesore prej te cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo,1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.39m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.03m²

Banjo  - 4.03m²

Dhoma e fjetjes - 9.72m²

Ballkoni - 2.16m²
Koridori - 3.01m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 96,278 85,146 €

Banesa: 54.39m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 68.77m²

Çmimi mesatar 1,238.12 € /m² X 68.77 = 85,146€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 830 euro

15 vite kesti mujore : 613 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,029

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 952 euro

15 vite kesti mujore : 691 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,029

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 739 euro

15 vite kesti mujore : 556 euro

20 vite kesti mujore : 468 euro

25 vite kesti mujore : 418 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,543

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,152 euro

7 vite kesti mujore : 870 euro

10 vite kesti mujore : 661 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)