TIPI 57.83

TIPI U1 – 57.83 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 57.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.99m²

Banjo  - 4.14m²

Dhoma e fjetjes - 10.52m²

Ballkoni - 4.53m²
Koridori - 3.54m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 86,652 78,396 €

Banesa: 57.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 72.21m²

Çmimi mesatar 1,085.66 € /m² X 72.21 = 78,396€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 732 euro

15 vite kesti mujore : 531 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,679

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 625 euro

15 vite kesti mujore : 454 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,679

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 649 euro

15 vite kesti mujore : 479 euro

20 vite kesti mujore : 396 euro

25 vite kesti mujore : 348 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 23,518

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,060 euro

7 vite kesti mujore : 801 euro

10 vite kesti mujore : 609 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)