TIPI 96.26

TIPI U1 – 96.26 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 96.26m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.57m²

Banjo 1 - 4.01m²
Banjo 2  - 1.52m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 9.30m²
Koridori - 12.85m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 110,592 103,760 €

Banesa: 96.26m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 110.64m²

Çmimi mesatar 937.81 € /m² X 110.64 = 103,760

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 985 euro

15 vite kesti mujore : 715 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,752

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 828 euro

15 vite kesti mujore : 601 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,752

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 880 euro

15 vite kesti mujore : 655 euro

20 vite kesti mujore : 547 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,128

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,404 euro

7 vite kesti mujore : 1,061 euro

10 vite kesti mujore : 806 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)