TIPI 96.26

TIPI U1 – 96.26 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 96.26m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.57m²

Banjo 1 - 4.01m²
Banjo 2  - 1.52m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 9.30m²
Koridori - 12.85m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 132,768 124,512 €

Banesa: 96.26m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 110.64m²

Çmimi mesatar 1,125.37 € /m² X 110.64 = 124,512€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,209 euro

15 vite kesti mujore : 883 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,353 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 87,158€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 24,902

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,081 euro

15 vite kesti mujore : 813 euro

20 vite kesti mujore : 685 euro

25 vite kesti mujore : 611 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 37,353

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,685 euro

7 vite kesti mujore : 1,273 euro

10 vite kesti mujore : 967 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)