TIPI 92.15

TIPI K – 92.15 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.56m²

Banjo  - 4.02m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 6.83m²
Koridori - 12.85m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 127,836 119,580 €

Banesa: 92.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.53m²

Çmimi mesatar 1,122.50 € /m² X 106.53 = 119,580€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,159 euro

15 vite kesti mujore : 846 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,874 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 83,706€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,916

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,038 euro

15 vite kesti mujore : 781 euro

20 vite kesti mujore : 658 euro

25 vite kesti mujore : 587 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,874

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,618 euro

7 vite kesti mujore : 1,222 euro

10 vite kesti mujore :929 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)