TIPI 57.83

TIPI U1 – 57.83 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 57.83m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 92,853 87,070

Banesa: 57.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 72.21m²

Çmimi mesatar 1,205.78 € /m² X 72.21 = 87,070

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 818 euro

15 vite kesti mujore : 594 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 26,121 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 60,948€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,707

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 782 euro

15 vite kesti mujore : 567 euro

20 vite kesti mujore : 462 euro

25 vite kesti mujore : 400 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,828

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 955 euro

10 vite kesti mujore : 521 euro

15 vite kesti mujore : 378 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)