TIPI 54.70

TIPI B – 54.70 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.31m²

Banjo  - 4.12m²

Dhoma e fjetjes - 11.52m²

Ballkoni - 2.57m²
Koridori - 3.54m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 82,896 74,640 €

Banesa: 54.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.08m²

Çmimi mesatar 1,080.48 € /m² X 69.08 = 74,640€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 694 euro

15 vite kesti mujore : 504 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,928

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 595 euro

15 vite kesti mujore : 432 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,928

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 618 euro

15 vite kesti mujore : 456 euro

20 vite kesti mujore : 377 euro

25 vite kesti mujore : 331 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,392

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,010 euro

7 vite kesti mujore : 763 euro

10 vite kesti mujore : 580 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)