TIPI 89.01

TIPI U1 – 89.01 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89.01m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.51m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²
Dhoma e fjetjes - 10.98m²

Ballkoni - 4.26m²
Koridori - 12.87m²
WC - 1.59m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 124,068 115,812 €

Banesa: 89.01m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.39m²

Çmimi mesatar 1,120.14 € /m² X 103.39 = 115,812

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,121 euro

15 vite kesti mujore : 819 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,743 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 81,068€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,162

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,005 euro

15 vite kesti mujore : 757 euro

20 vite kesti mujore : 637 euro

25 vite kesti mujore : 568 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 34,743

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,567 euro

7 vite kesti mujore : 1,184 euro

10 vite kesti mujore : 900 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)