TIPI 89.73

TIPI U1 – 89.73 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89.73m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.06m²

Banjo - 4.44m²

Dhoma e fjetjes - 13m²
Dhoma e fjetjes - 11.57m²

Ballkoni - 6.30m²
Koridori - 5.92m²
Depo - 2.04m²
WC - 1.59m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 106,206 97,230 €

Banesa: 89.73m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 104.11m²

Çmimi mesatar 933.91 € /m² X 104.11 = 97,230€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 920 euro

15 vite kesti mujore : 667 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,446

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 776 euro

15 vite kesti mujore : 563 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,446

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 824 euro

15 vite kesti mujore : 614 euro

20 vite kesti mujore : 512 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 29,169

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,315 euro

7 vite kesti mujore : 994 euro

10 vite kesti mujore : 755 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)