TIPI 55.32

TIPI U1 – 55.32 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.32m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.24m²

Banjo 1 - 4.10m²

Dhoma e fjetjes - 12.74m²

Ballkoni - 3.71m²
Koridori - 3.30m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,640 75,384 €

Banesa: 55.32m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.7m²

Çmimi mesatar 1,081.54 € /m² X 69.7 = 75,384€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 702 euro

15 vite kesti mujore : 509 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,076

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 601 euro

15 vite kesti mujore : 436 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,323

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 625 euro

15 vite kesti mujore : 461 euro

20 vite kesti mujore : 381 euro

25 vite kesti mujore : 335 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,615

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,020 euro

7 vite kesti mujore : 770 euro

10 vite kesti mujore : 585 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)