TIPI 107.24

TIPI U1 – 107.24 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 107.24m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 35.29m²

Banjo  - 4.44m²
Banjo  - 1.90m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²
Dhoma e fjetjes - 10.25m²
Dhoma e fjetjes - 11.22m²

Ballkoni - 6.29m²
Koridori - 7.43m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 145,944 137,688 €

Banesa: 107.24m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 121.62m²

Çmimi mesatar 1,132.11 € /m² X 121.62 = 137,688€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,323 euro

15 vite kesti mujore : 960 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 27,537

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,099 euro

15 vite kesti mujore : 797 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 27,537

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,141 euro

15 vite kesti mujore : 842 euro

20 vite kesti mujore : 696 euro

25 vite kesti mujore : 612 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 41,306

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,863 euro

7 vite kesti mujore : 1,408 euro

10 vite kesti mujore : 1,070 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)