TIPI 93.15

TIPI U1 – 93.15 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.03m²

Banjo 1 - 4.44m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.57m²

Ballkoni - 7.97m²
Koridori - 6.68m²
Depo - 2.04m²
WC - 1.57m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 109,965 105,307 €

Banesa: 93.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 107.53m²

Çmimi mesatar 979.33 € /m² X 107.53 = 105,307€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1000 euro

15 vite kesti mujore : 726 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,061

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 840 euro

15 vite kesti mujore : 610 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,061

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 893 euro

15 vite kesti mujore : 665 euro

20 vite kesti mujore : 555 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,592

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,425 euro

7 vite kesti mujore : 1,076 euro

10 vite kesti mujore : 818 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)