TIPI 93.15

TIPI U1 – 93.15 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.03m²

Banjo 1 - 4.44m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.57m²

Ballkoni - 7.97m²
Koridori - 6.68m²
Depo - 2.04m²
WC - 1.57m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 116,437 111,780 €

Banesa: 93.15m²

Çmimi mesatar 1,200 € /m² X 93.15 = 111,780€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,080 euro

15 vite kesti mujore : 789 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,534 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 78,246€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 22,356

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 970 euro

15 vite kesti mujore : 730 euro

20 vite kesti mujore : 615 euro

​​25 vite kesti mujore : 549 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,534

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,494 euro

7 vite kesti mujore : 1,124 euro

10 vite kesti mujore : 849 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)