TIPI 81.56

TIPI U1 – 81.56 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.56m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.02m²

Banjo 1 - 4.12m²
Banjo 2  - 1.71m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 10.49m²

Ballkoni - 3.04m²
Koridori - 5.23m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 105,534 97,216 €

Banesa: 81.56m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.94m²

Çmimi mesatar 1,013,29 € /m² X 95.94 = 97,216€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 920 euro

15 vite kesti mujore : 667 euro

Metoda 2

Çmimi total: 105,534

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,660

70% apo ( 73,873 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,231 euro /muaj

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,443

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 806 euro

15 vite kesti mujore : 594 euro

20 vite kesti mujore : 492 euro

25 vite kesti mujore : 432 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 29,164

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,315 euro

7 vite kesti mujore : 994 euro

10 vite kesti mujore : 755 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)