TIPI 61.75

TIPI U1 – 61.75 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.01m²

Banjo 1 - 4.15m²
Depo  - 1.12m²

Dhoma e fjetjes - 12.59m²

Ballkoni - 3.04m²
Koridori - 5.01m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,743 75,425 €

Banesa: 61.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 76.13m²

Çmimi mesatar 990.73 € /m² X 76.13 = 75,425€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 712 euro

15 vite kesti mujore : 520 euro

Metoda 2
Çmimi total: 75,425 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,627 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 52,797€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 83,743

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,122

70% apo ( 58,620 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 977 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,754

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 719 euro

15 vite kesti mujore : 536 euro

20 vite kesti mujore : 447 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 396 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,170

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 853 euro

10 vite kesti mujore : 479 euro

15 vite kesti mujore : 357 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)