TIPI 78.94

TIPI U1 – 78.94 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.94m².

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.82m²

Banjo 1 - 4.00m²
Banjo 2  - 1.51m²

Dhoma e fjetjes - 13.01m²
Dhoma e fjetjes - 10.70m²

Ballkoni - 5.74m²
Koridori - 8.24m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 102,652 94,334 €

Banesa: 78.94m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.32m²

Çmimi mesatar 1,010.86 € /m² X 93.32 = 94,334€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 904 euro

15 vite kesti mujore : 660 euro

Metoda 2
Çmimi total: 94,334 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,300 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 66,033€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 102,652

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 30,795

70% apo ( 71,856 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,0197 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,433

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 900 euro

15 vite kesti mujore : 670 euro

20 vite kesti mujore : 559 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 495 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 37,733

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,067 euro

10 vite kesti mujore : 600 euro

15 vite kesti mujore : 447 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)