TIPI 61.75

TIPI U1 – 61.75 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.01m²

Banjo 1 - 4.15m²
Depo  - 1.12m²

Dhoma e fjetjes - 12.59m²

Ballkoni - 3.04m²
Koridori - 5.01m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 76,130 69,250 €

Banesa: 61.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 76.13m²

Çmimi mesatar 909,62 € /m² X 76.13 = 69,250€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 641 euro

15 vite kesti mujore : 465 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,850

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 552 euro

15 vite kesti mujore : 401 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,850

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 587 euro

15 vite kesti mujore : 437 euro

20 vite kesti mujore : 365 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 20,775

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 937 euro

7 vite kesti mujore : 708 euro

10 vite kesti mujore : 538 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)